"One of my favourite magicians and performers"

Michael Vincent,
drievoudig Close-up Magician of the Year

"Heel onderhoudend en geestig op een hoog niveau"


Professor dr. Peter Kes,

organisator van de 25th International Conference on Low Temperature Physics

"Een verbazing die je lang bijblijft"

Maarten Doorman,
dichter, essayist, recensent voor De Volkskrant

"Magische en tevens magistrale afsluiting"

Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie

Tilman Andris van dichtbij

Tijdens uw diner of receptie vertoont Tilman Andris per groep of tafel een korte act – onder de neus of zelfs in de handen van uw gasten.

Goochelend van dichtbij is Tilman een gast die iets bijzonders bij te dragen heeft aan uw feest. Met vingervlugheid, vertelkunst en improvisatie zorgt hij voor verwondering.

Goochelkunst van dichtbij breekt daarbij het spreekwoordelijke ijs en zorgt voor gespreksstof gedurende uw evenement.

Tijdsduur
1 à 3 uur

Talen
Nederlands, Engels, Duits

“Voor mijn zestigste verjaardag wilde ik een bijzonder feest organiseren. En het is een bijzonder mooi feest geworden, mede dankzij het optreden van Tilman Andris. Met mij hebben zo’n 75 gasten (vrienden, onderwijscollega’s, familieleden, bekenden) zeer genoten van het elegante en verbluffende optreden van de heer Andris. Na afloop van het feest kreeg ik dan ook veel complimenten voor deze in veler ogen zeer originele bijdrage aan het feest. Zo zei iemand: ‘ik heb in mijn leven veel goochelaars aan het werk gezien, maar deze slaat alles’.”

Lowie Gilissen

vierde zijn verjaardag in Rijksmuseum Twente

Over Tilman

Tilman Andris studeerde filosofie in Leiden en Oxford, maar besloot na zijn afstuderen om goochelaar te worden. In 2010 was zijn solo-optreden een van de hoogtepunten van het 'Circus der Gedachten' in Theater Carré. In 2013 gaf hij een TEDx-presentatie over vertrouwen, gezien vanuit het perspectief van de bedrieger. Tilman Andris vertoont goochelkunst op het podium en van dichtbij en treedt als spreker op met presentaties op het snijvlak van filosofie en bedrog.

Gedachtewisseling

Neem vrijblijvend contact met Tilman op!